Sposób przygotowania

Do całości mąki wbić wszystkie jajka i dodać tyle wody, aby ciasto stało się twarde, po czym rozwałkować je i pokroić na prostokątne płaty. Następnie wrzucić po kilka sztuk do wrzącej osolonej wody i gotować kilka minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    przyznam, że nigdy nie próbowałam robić sama
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Spróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !