Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół wołowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 2 1/2 l
wołowina 50 dag
kość wołowa 30 dag
włoszczyzna 30 dag
cebula 1 sztuka
natka pietruszki
sól
pieprz
Liść laurowy suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół wołowy

Kości oraz mięso umyć, zalać zimną wodą i gotować na malutkim ogniu około 2 godzimy, dodać włoszczyznę, przyprawy, \"podpaloną\" cebulę. Doprawić. Podawac kiedy warzywa będą miękkie. Podawać z makaronem nitki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak