Sposób przygotowania

MIĘSO MYJEMY, OSUSZAMY, KROIMY W PLASTRY, LEKKO ROZBIJAMY PRZEZ FOLIĘ TŁUCZKIEM. OPRÓSZAMY Z OBU STRON PRZYPRAWAMI I ZIOŁAMI. ODSTAWIAMY NA 3 GODZINY. MIĘSO PODSMAŻAMY NA GORĄCYM TŁUSZCZU Z OBU STRON, A NASTĘPNIE DUSIMY OK. 30 MINUT, PODLEWAJĄC SYROPEM BRZOSKWINIOWYM. WYKŁADAMY NA TALERZ I DEKORUJEMY BRZOSKWINIAMI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    interesujace polcznie smaków
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    coś nowego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !