Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KARKÓWKA NA SŁODKO

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinie 1 PUSZKA
Zioła prowansalskie suszone Prymat
pieprz
przyprawa uniwersalna Kucharek
tłuszcz do smażenia
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: KARKÓWKA NA SŁODKO

MIĘSO MYJEMY, OSUSZAMY, KROIMY W PLASTRY, LEKKO ROZBIJAMY PRZEZ FOLIĘ TŁUCZKIEM. OPRÓSZAMY Z OBU STRON PRZYPRAWAMI I ZIOŁAMI. ODSTAWIAMY NA 3 GODZINY. MIĘSO PODSMAŻAMY NA GORĄCYM TŁUSZCZU Z OBU STRON, A NASTĘPNIE DUSIMY OK. 30 MINUT, PODLEWAJĄC SYROPEM BRZOSKWINIOWYM. WYKŁADAMY NA TALERZ I DEKORUJEMY BRZOSKWINIAMI.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bursztynek 14.05.2011 23:32
coś nowego
radosna29 19.04.2011 22:43
interesujace polcznie smaków
Kate131 27.02.2011 09:10
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak