Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

WGETARIAŃSKA ZUPA WIOSENNA

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 2 PĘCZKI
fasola szparagowa 1 GARŚĆ
kalarepka młoda 2 sztuki
ziemniaki 6 SZTUK
koperek 1 PĘCZEK
sól
cukier
łyżka masła

Przepis i sposób przygotowania na: WGETARIAŃSKA ZUPA WIOSENNA

KOPEREK MYJEMY, OSĄCZAMY I DROBNO SIEKAMY. ZIEMNIAKI OBIERAMY, MYJEMY I KROIMY W KOSTKĘ. FASOLĘ KROIMY O DŁUGOŚCI 3CM. MARCHEWKI KROIMY W PLASTERKI. WARZYWA ZALEWAMY WRZĄTKIEM. GOTUJEMY TAK DŁUGO, ABY POZOSTAŁY LEKKO TWARDE. DOPRAWIAMY DO SMAKU SOLĄ I CUKREM, DODAJEMY MASŁO I WSYPUJEMY KOPEREK.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak