Sposób przygotowania

cebulę obieramy, kroimy w kostkę, szklimy. szczaw przelewamy wrzątkiem.osączamy, siekamy i dusimy na oleju. mieszamy z cebulą. dodajemy mięso, jajko, 3 łyżki bułki, twaróg i czosnek. doprawiamy solą i pieprzem, jeszcze raz mieszamy. z masy formujemy niewielkie kotlety. spłaszczamy i obtaczamy w bułce tartej. smażymy na rozgrzanym oleju na rumiano.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    moze być dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !