Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bagietka czosnkowa z dipem z tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 230 gram
majonez tradycyjny 30 mililitrów
śmietana 40 mililitrów
pietruszka suszona 1 łyżka
sok z limonki 1 łyżka
pieprz czerwony do smaku
ogórki 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: bagietka czosnkowa z dipem z tuńczyka

Na sitku odcedzamy tuńczyka z zalewy, rozdrabniamy , korniszony drobniutko siekamy, dodajemy do tuńczyka dodajemy śmietanę, majoneż sok z lmonki, pietruszkę przyprawiamy, dokładnie mięszamy podajemy z pokroioną bagietką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 18.07.2011 10:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak