Sposób przygotowania

Fasolkę umyć, wrzucić do garnka i zalać wodą, wrzucić do niej przyprawy: ziele, liść, pieprz i trochę majeranku, posolić. Cebulkę obrać i pokroić w kosteczkę, wrzucić do garnka. Gotować około 1 godziny. Kiełbasę i boczek podsmażyć na patelni i dodać do fasoli po godzinie gotowania dodać część koncentratu pomidorowego i gotować do zmiękczenia się fasoli. Po ugotowaniu dodać resztę koncentratu. Dodać majeranek, sól i pieprz. Fasolę zaprawić mąką rozmieszaną z wodą.

Komentarze

  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    czesto gotuje
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    dawno nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    to jest to co lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Uwielbiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    forgielka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !