Sposób przygotowania

Filety rozmrozić,posypać solą i pieprzem(czarnym),skropić sokiem z cytryny,obtoczyć w mące i podsmażyć na oleju z łyżką masła(dla aromatu).Przełożyć na talerz.
Marchewki obrać i zetrzeć na tarce,wymieszać z pomidorami z puszki(przydał się rozdrabniacz:) ),doprawić solą,pieprzem kolorowym,szczyptą cayenne(ewentualnie), natką i kilkoma kroplami soku z cytryny. W naczyniu żaroodpornym układać połowę farszu pomidorowego, na to kawałki ryb i polać resztką pomidorów. Zapiekać w 180stopniach ok 35min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    no i zapomniałam; cebulę zeszklić z czosnkiem zmiażdżonym,dodać do pomidorów i reszty:P
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smacznie wyglada!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !