Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć najlepiej na noc , następnie ugotować dodając listek ziele i soli do smaku ewentualnie kostkę bulionową. Boczek pokroić w kostkę lub w cienkie paski , podsmazyć na patelni dodać podkrojoną w kostkę cebulkę i lekko zrumienić. Gdy fasola jest już prawie miękka dodajemy boczek z cebulką , kiełbasę pokrojoną w krążki i gotujemy do miękkości. Na końcu dodajemy przyprawy i łyżkę koncentratu pomidorowego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo ją lubię :)
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ja nie przepadam za fasolką
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też robię czasami fasolkę:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    chyba trzeba zrobić,tak apetycznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbiam taką fasolkę -PYSZNOŚCI!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczne i pożywne danie, ja jakoś nie umiem ugotować jej mało, więc zawsze wychodzi mi wielki gar jedzenia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !