Sposób przygotowania

Jedną całą puszkę, a z drugiej tylko brzoskwinie bez soku (minus cztery połówki na udekorowanie) zmiksować. Do masy dodać ser i jogurt. Żelatynę zamoczyć na 5 minut w wodzie i odcisnąć, podgrzać żeby się rozpuściła i dodać do masy.
Śmietanę ubić na sztywno i ostrożnie wymieszać z masą. Gotową masę wlać na biszkopt (biały lub czekoladowy) Wstawić do lodówki na kilka godzin.


Udekorować bita śmietaną i brzoskwiniami :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Moje dzieci przepadają za takimi torcikami!
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Powiedz mi kiedy robisz to wpadnę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !