Sposób przygotowania

Wątróbkę dokładnie oczyścić z żyłek, przekroić na pół. Cebulę obrać, pokroić w cienkie półplasterki. Na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju, wrzucić watróbkę i cebulę, wszystko razem ducić ok 5 min. Następnie zdjąć pokrywkę, doprawić watróbkę z cebulą do smaku i smażyć aż będą rumiane. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    wygląda smacznie, tylko czemu ja ją tak mało lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam taką wątróbkę :))
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię bardzo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dawno nie robiłam wątróbki ,przypomniałaś,że warto czasami zrobić:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pysznie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetna taka wątróbka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię wątróbkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !