Sposób przygotowania

Połowę jabłek umyć i zalać wrzącą wodą ( 2 szklanki) - rozgotować a następnie przetrzeć. Przecier osłodzić cukrem i zagęścić mąką ziemniaczaną. Drugą część jabłek zetrzeć surowe na tarce i dodawać do gotowanego przecieru, mieszając.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pyszny,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię bardzo podobnie i rodzince smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    nigdy nie robiłem go własnoręcznie, zawsze tylko kupiony ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam taki domowy a nie z torebki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam domowy kisiel
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam domowy kisiel
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczny deser:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !