Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z solą, masłem i jajkiem. Zagnieść ciasto, włożyć do zamrażalnika na 15 minut. Wyłożyć na wytłuszczoną formę, nakłuć widelcem i upiec w 180 stopniach przez 20 minut. Szpinak poddusić z czosnkiem i posiekaną połową pietruszki. Na koniec dodać śmietanę. Na upieczoną tartę wyłożyć ser niebieski pokrojony w plastry, na to szpinak. Następnie ułożyć pomidory w plastrach, a na to ser zielony w plasterkach i reszta posiekanej pietruszki. Zapiec 15-20 minut i podawać. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wygląda bardzo smakowicie!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smacznie to wygląda,,
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetna i na pewno smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomita!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna i bardzo ladnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    wsmaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karol P

    taka tarta jest rewelacyjna
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !