Sposób przygotowania

Buraki umyć uważając, żeby nie uszkodzić skórki, ugotować w skórkach, obrać, zetrzeć na jarzynówce, wymieszać ze startym chrzanem. Doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Tradycyjnie i smacznie :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepraszam za błąd w nazwie przepisu, powinno być- ĆWIKŁA.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczny dodatek
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny dodatek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !