Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
cebul 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
śmietana 3-4 łyżki
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa

Pieczarki czyścimy obieramy ze \'\'skórki\'\' następnie gotujemy pokrojone w plasterki w 1litrze wody z kostką rosołową, doprawiamy pieprzem i solą po ugotowaniu pieczarki odcedzone je i miksujemy razem z cebulą i śmietaną. Zmiksowaną masę dodajemy do wody, tak aby była gęsta

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 14.08.2013 09:23
mezulo sie zajada.
stokrotka 04.04.2011 10:59
uwielbiam zupy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak