Sposób przygotowania

pigwę umyć,obrać,wydrążyć gniazda nasienne,pokroić w cienkie
plasterki.Układać w słoiku warstwami: pigwa, cukier,pigwa, cukier,lekko
ubijając.Ostatnia warstwa to cukier.Słoik zamknąć,obrócić,postawić
na parę godzin pokrywce. Przechowywać w lodówce.Wspaniały sok do herbaty
zamiast cytryny. Zima pachnie sadem ;-))

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę koniecznie taką zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super.
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Pigwa - fajny krzew i smaczny owoc :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Muszę zrobić w przyszłym sezonie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    idealna na ta pore:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo lubię pigwę i muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    smaczne polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    smaczne polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    świetny zdrowy soczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    próbowałem-przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    rewelacja, uwielbiam pigwę, tak przygotowana wzbogaci każdą herbatę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !