Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z dodatkiem ryby (sardynki)

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 25 dag
cebula 1 szt
papryka czerwona 1 szt
szczypiorek 2 łyżki
koper 2 łyżki
sok z cytryny
sol, pieprz, kminek
sardynki 15 (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z dodatkiem ryby (sardynki)

Bryndzę rozetrzeć z sardynkami. Dodać oczyszczoną, pokrojoną drobniutko małą cebulę oraz paprykę, posiekany szczypiorek oraz koperek. Mieszając, doprawić do smaku kminkiem, sokiem z cytryny, sola oraz pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 01.12.2012 23:48
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak