Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry około 1 cm i rozbić tłuczkiem (cieniutko)posolić , popieprzyć, Ogórka i cebulę drobno posiekać i taki farsz nakładać na mięso, pozawijać (jak się będą odwijać to pospinać wykałaczkami albo pozawijać nitką) Zraziki podsmażyć na patelni aż się zrumienią, pod koniec smażenia dodać troszkę cebuli i przełożyć do garnka zalać wodą i pogotować tak z 40 -50 min. Doprawić Vegetą do smaku

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Jeśli smakują, jak wyglądają to muszą być pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    lubię zrazy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne to mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !