Sposób przygotowania

Wodę zagotowujemy z liściem i zielem angielskim. Do takiej wody wrzucamy zamrożoną kaszankę najlepiej wiejską, świeżo zrobioną. Gotujemy na małym ogniu do momentu gdy będzie miękka. Podawać z keczupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    W takiej wersji kaszanki jeszcze nie kosztowała. Ciekawa opcja...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja właśnie mam kaszankę w lodówce ale zrobię ją z cebulką i majerankiem - polecam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja jednak wolę smażoną na patelni
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ten sposób na kaszankę znam od Męża, bo u mnie zawsze królowała smażona, ale teraz już praktycznie tylko z wody jemy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    nie jadłam jeszcze gotowanej ale z pewnością też jest pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    lubię kaszankę , ale gotowana jest dla mnie nowością, ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !