Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy. Mieszamy z octem i pokrojoną w kostkę cebulę. Posypujemy cukrem przekładamy do garnka i dusimy 15 min pod przykryciem. Następnie dodajemy majonez, posypujemy gomasio i gotowe. Można też dodać nać pietruszki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    U nas za Śląsku często jemy w niedziele modro kapustę z kluskami i roladą :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszna
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    ciekawa koncepcja ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !