Sposób przygotowania

Brouły myjemy i gotuje, jak woda zacznie wrzec dodajemy szczypte soli i gotujemy ok 10 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    Przynajmniej można było napisać do czego to wykorzystać, bo taki \"przepis\" można napisać również dla wody...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel62

    wykorzystac mozna jako dodatek do miesa, do salatki albo tak jak gotowany kalafior, jaemu samo warzywo:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    picek

    Kurde masakra :( Pogubiłem się w przygotowaniach, to na pewno nie jest \"łatwe\" :((
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !