Sposób przygotowania

Kapustę oczyszczamy o szatkujemy .Dusimy w małej ilości wody z dodatkiem łyżki margaryny .Kaszę gotujemy w niewielkiej ilości wody .Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach i razem z kaszą dodajemy do kapusty.Doprawiamy do smaku i mieszamy .Przekładamy do naczynia do zapiekania wysmarowanego masłem .Jajka mieszamy z śmietaną ,doprawiamy wg,uznania i polewamy kapustę .Pieczemy w piekarniku w temp.180* C przez 30 minut.Przed podaniem posypujemy posiekana natką pietruszki lub koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    musze spróboać
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nie robiłam nigdy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    na pewno smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wygląda na smaczną.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    apetycznie to wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !