Sposób przygotowania

Kotlety schabowe lekko rozbijamy tłuczkiem przez folię ,solimy .Jabłka obieramy i kroimy w kostkę .Doprawiamy je solą ,pieprzem i majerankiem.Ser kroimy w podłużne paski o grubości do 1 cm..Na kotletach układamy porcje jabłek i po jednej części sera.Zwijamy w rulon i spinamy wykałaczkami .Roladki obsmażamy na rumiano ,dodajemy pokrojony boczek i cebulę ,podlewamy rozpuszczoną kostką rosołową lub mięsna i dusimy do miękkości przez 30 -40 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zjad?abym z ch?ci?.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jabłko dodaje ciekawego słodkawego smaku :)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne roladki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !