Sposób przygotowania

Kotlety schabowe lekko rozbijamy tłuczkiem przez folię ,solimy .Jabłka obieramy i kroimy w kostkę .Doprawiamy je solą ,pieprzem i majerankiem.Ser kroimy w podłużne paski o grubości do 1 cm..Na kotletach układamy porcje jabłek i po jednej części sera.Zwijamy w rulon i spinamy wykałaczkami .Roladki obsmażamy na rumiano ,dodajemy pokrojony boczek i cebulę ,podlewamy rozpuszczoną kostką rosołową lub mięsna i dusimy do miękkości przez 30 -40 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pewnie smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ale pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie też podoba się ten przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    zapowiada się smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mogą być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetny pomysł z tym jabłkiem, pewnie dobrze smakuje, bo schab nadziewany owocami taki pieczony jest super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !