Sposób przygotowania

Filety lekko rozbić, otoczyć w oliwie, posolić i posypać ziołami, odstawić do lodówki na conajmniej 15 minut. Patelnię grillową rozgrzać, położyć mięso, zmniejszyć płomień i usmażyć na rumiano.
Na drugiej patelni zrobić z masla i mąki rumianą zasmażkę, rozprowadzić chłodnym rosołem. Dodać posiekany koperek. Zdjąć mięso z patelni grillowej, zdeglasować ją winem i przelać to do zasmażki z koperkiem, wymieszać dobrze i sos gotowy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Wygląda zachęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale pyszności, aż ślinka cieknie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niesamowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    smakowity
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    suuper!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszny filet,lubię drób:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    sos mam na celowniku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    sos koperkowy + kurczak = pyszności :)
  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    i kurczak i sos pyszna sprawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !