Sposób przygotowania

Wodę należy zagotować, dodać kiełbasę i gotować przez kilka minut, następnie wyjąć kiełbasę i pokroić na kawałki. Włożyć ją ponownie do garnka, dodać zakwas na żur, zupę zaprawić śmietaną i mąką, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać majeranek. Jajka ugotować, pokroić na ćwiartki i dodać do żurku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pięknie wygląda Twój żurek :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie taki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam żurek
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    super lubie żurek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam zurek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Arlanna

    Uwielbiam żurek, pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    i jajko jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda wspaniale
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię żurek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !