Sposób przygotowania

Kalafior umyć,podzielić na różyczki wsadzić do garnka. Dodać obraną i pokrojoną w plasterki marchewkę i pietruszkę. Wrzucić kostkę rosołową. Gotować do miękkości. Po około 30 min dodać pokrojone w kosteczkę ziemniaki. Gotować około 10-15 min. Wyłączyć. Dodać 1 płaską łyżke masła. Podbić mąką rozrobioną z mlekiem. Doprawić Kucharkiem i pieprzem. Posypać posiekanym koperkiem ( około 2 łyżeczki) Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    moja ulubiona,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    SUPER
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    też taką lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wszystkie zupki są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !