Sposób przygotowania

Zrobić ciasto, warzywa(soczewica, piczarki) na farsz podsmażyć i wymieszać z jajkiem i solą. Rozsmarować na rozwałkownym cieście. Zawinąć w roladę, przykryć ściereczką i odstawić do wyrośnięcia. Podzielić na kawałki ok 3 cm. Kiedy paszteciki lekko wyrosną nadać każdemu kształt. Posmarować jajem. Piec ok 20 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ciekawy przepis trzeba wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    chyba wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !