Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, zalewamy wodą, dodajemy olej i przyprawy, gotujemy do miękkości. Na końcu dosalamy i przyprawiamy pieprzem.
Na patelni roztapiamy masło, dodajemy mąkę i robimy jasną zasmażkę. Rozprowadzamy ją niewielką ilością wywaru z kapusty i dodajemy do kapusty, intensywnie mieszając.Gotujemy chwilę. Podajemy do kotletów wieprzowych.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja jeszcze troszkę cukru dodaje. Pyszne jako dodatek do mięs
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    o coś innego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    superowa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardo lubię taką kapustę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszna ta kapusta:)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ulubiona mojego męża

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !