Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić osobno w gorącej wodzie, ale zamiast 500 ml dodaj 400 ml wody. Przelej do płaskich naczyń. Wystudź i wstaw do lodówki w celu całkowitego stężenia. Kremówki ubij z cukrem pudrem i fiksem, wymieszaj z mascarpone i skórką otartą z cytryny. Schłódź krem w lodówce. Galaretki wyłóż na deskę do krojenia, ostrym nożem pokrój w kostkę. Przełóż do salaterek, dodaj kawałki owoców. Osobno podawaj krem cytrynowy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !