Sposób przygotowania

Kolby kukurydzy oczyścić i ugotować do miękkości. Przestudzić i oddzielić ziarna od kolb. Dymkę pociąć, obrane ziemniaki i paprykę pokroić w kostkę. Warzywa wsypać do garnka, wlać mleko i gorący bulion. Gotować 20 minut. Dodać mięso i kukurydzę. Zagotować, przyprawić i posypać posiekaną natką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    bardzo fajny pomysł na tą zupę
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    takiej jeszcze nie jadłam, na pewno będzie pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawie sie zapowiada :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !