Sposób przygotowania

Na rozgrzanej patelni z oliwą usmażyć same piersi około 10 minut, obracając kilka razy.

Wyjąc kurczaka i usmażyć na tej samej patelni pieczarki jakieś 10-15 minut.

Następnie wlać wodę, dodać musztardę, Zagotować i wrzucić kurczaka. Dusić 5 minut pod przykryciem na małym ogniu.

Na koniec dodać resztę składników i przypraw poza pietruszką. Dusić 10 minut i gotowe.

Podawać posypane natką z pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo lubię takiego kuraczaka z pieczarkami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    też takiego kurczaka lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Muszę takiego zrobić !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    super !!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !