Sposób przygotowania

Pokrojoną cebulę podsmażyć na łyżce tłuszczu. Fasolę , mięso i cebulę zemleć , wbić jajko, doprawić do smaku. Uformować kotleciki,obtaczać w bułce tartej, smazyć na gorącym tłuszczu. Podawać z ziemniakami puree i surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczne kotlety.
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    na pewno smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    hmm... mogą być dobre
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne te kotleciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    podoba mi sie ten przepis !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !