Sposób przygotowania

Mięso zemleć, cebulkę drobno posiekać i podsmażyć na patelni. Dodać do mięsa. Bułkę namoczyć w mleku, odsączyć i też dodać. Doprawić solą i pieprzem, formować kotlety. Smażyć na wolnym ogniu. Po usmażeniu odstawić, a następnie przekroić na połówki. Sos zrobić wg przepisu na opakowaniu, dodać grzybka suszonego, włożyć kotleciki i dusić ok. 15 minut. Podawać z kaszą i dowolną surówką. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    proste i dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    też tak robię!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    szybko i prosto!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha,prosto ale smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    sprawdzone i smaczne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !