Sposób przygotowania

Zeberka natrzeć przyprawami , włożyć do rondla nasmarowanego tłuszczem , usmażyć z obu stron na rumiano, dodać pokrojoną w piórka cebule , podlać wodą , dusic i od czasu do czasu podlewać woda , dusić do miękości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Wysmienite
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    lubie zeberka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    i do tego gotowana kiszona kapustka
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam, mniam...
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Nie chcę parówki , nie chcę rankfurterka, tylko ad Marty pysznego żeberka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Żeberka-super sprawa!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !