Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy na sypko (1 szklanka kaszy na 2 szklanki wody).

Do rondelka wlewamy olej i dodajemy cebulę pokrojoną w drobną kostkę, szklimy ją. Na gotową cebulę dodajemy małe kawałki mięsa. Przyprawiamy je do smaku solą, pieprzem i delikatem. Smażymy. Po podsmażeniu i zarumienieniu dodajemy do mięsa wodę i gotujemy je przez ok 1 godz. Gdy będzie już miękkie to sos zagęszczamy mąką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo lubię
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    I ogórek kiszony albo kapustka do tego , pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    swietny ten gulasz
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Bardzo lubię, pyszny obiadek;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pychotka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo smaczne jest takie jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !