Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścic ,opłukac ,pokroic w drobne ,cienkie paski.Cebulę obrac ,opłukac ,pokroic w drobna kostkę ,dodac do grzybów.Zalac 1/4 l wody ,dusic pod przykryciem do miękkości ,podprawic mąką ,przyprawic solą ,pieprzem,zagotowac.Połączyc ze śmietaną .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    bardzo lubie potrawy z grzybami
  • 6
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    wygląda to na pizzę a nie na samo ciasto ale to nie Twoja wina że ktoś takie zdjęcie Ci dodał...
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chyba zimny sos ale teraz widac kto te zdjęcie dodał
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Wszystkie sosy grzybowe czy pieczarkowe są wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ale bym zjadła:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Sos pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    I nie tylko do gołąbków...:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    do gołąbków bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !