Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapki z jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 8 szt
śmietana 5 łyżek
masło do smażenia
łosoś wędzony plastry 50 g
bagietka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki z jajecznica

Łososia pokroić w paski. Jajka ubić ze śmietaną. Masło stopić na patelni, wlac jajka i usmażyć mieszając, dodac łososia i wymieszać. Bagietkę pokroić, nakładać na kanapeczki jajecznicą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna77 24.06.2011 20:16
mniam
Tika4444 21.06.2011 20:28
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak