Sposób przygotowania

Rybę kroimy na małe kawałki i skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy solą i pieprzem. W rondlu należy zagotować wino, włożyć rybę i na małym ogniu podgrzewać 10min. Cebulę obieramy i kroimy w półplasterki. Cukinię kroimy w drobne plasterki a paprykę w kosteczkę. W rondlu na oleju zeszklij cebulę i roztarty czosnek. Dodaj cukinię i paprykę. Smaż 8min. Zalej przecierem pomidorowym i wywarem z ryby. Przypraw solą, pieprzem, cukrem i ziołami. Gotuj jeszcze 5-7min.. Do sosu włóż rybę, podgrzej. Gotowe!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Interesujące i bardzo zachęcające do spróbowania :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !