Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wedzonej ryby

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło roślinne 15 dag
ser żółty 10 dag
ryba wędzona 20 dag
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wedzonej ryby

Ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Rybę obrać z ości i bardzo drobno pokroić. Wszystko razem dokładnie utrzeć, przyprawić do smaku solą. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 22.02.2012 23:22
pyszna
Sylwia56
Sylwia56 10.03.2011 13:33
super na kanapki
Monika193
Monika193 04.11.2010 21:11
uwielbiam wędzoną rybę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak