Sposób przygotowania

Mięso lub wędlinę pokroić w kostkę i wymieszać z częścią majonezu.Uformować kulki , poukladać na wałku z sałatki jarzynowej, posmarować resztą majonezui udekorować warzywami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Misiu - wiesz co dobre i jak nic nie zmarnować niczego
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Buniu , mój budżet mnie tego nauczył.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie dość,że dobre to jakie ładne !!!! a oczami się przecież je:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ciekawie podanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    proste i piękne wykonanie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super wygląda! Pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładnie to podałaś
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pięknie udekorowane
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ale dobre!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ale dobre!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Świetny sposób na wykorzystanie mięska. Majoneziki wyglądają wspaniale.
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    i dla oka i dla podniebienia
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo pysznie wygląda Twoja przystawka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !