Sposób przygotowania

Wędlinę lub mięso zemlec, dodać masło, zieloną pietruszkę , pieprz i dobrze utrzeć w misce. Zamiast musztardy można użyć keczupu.Podać do pieczywa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    zjadłabym, ale na razie nie mogę;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetna
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smaczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    mniam pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa wersja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię takie pasty
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    rzadko kiedy robię takie pasty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !