Sposób przygotowania

włoszczyznę obrać i dowolnie pokroić następnie zalać wodą dodając ziele angielskie i liść laurowy i gotować do miękkości. Pod koniec dodać masło ponownie zagotować. Doprawić do smaku. Odcedzić wywar pozostawiając pieczarki i trochę marchewki a następnie dokładnie zmiksować. Można dodać śmietanę, zieleninę a także zjeść z groszkiem ptysiowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    komentarz do zdjęcia: może zupka nie wygląda zbyt apetycznie ale moja córeczka zawsze się nią zajada szczególnie jak dodaję groszek ptysiowy
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    za to smaczna i zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dawno nie robiłam kremu z pieczarek, a bardzo lubię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny krem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !