Sposób przygotowania

Obrane mięso z rosołu lekko podgrzewamy, dodajemy kilka łyżek rosołu i miksujemy. Doprawiamy solą, pieprzem i tymiankiem. Zastudzamy w lodowce. Doskonały do kanapek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Wkradł się jakiś błąd, oczywiście główny składnik, to mieso z rosołu !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    też taki robię jest pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajna sprawa z takim pasztetem- super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a co z tą dynią?
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    beniu, dynia jeszcze na ogrodzie...hihi...
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takiego nigdy nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !