Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pazstet z rosołowego mięsa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miąższ z dyni
kilka łyżek rosołu
łyżeczka tymianku
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pazstet z rosołowego mięsa

Obrane mięso z rosołu lekko podgrzewamy, dodajemy kilka łyżek rosołu i miksujemy. Doprawiamy solą, pieprzem i tymiankiem. Zastudzamy w lodowce. Doskonały do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 29.08.2013 18:49
takiego nigdy nie robiłam
misia53 29.08.2013 00:49
beniu, dynia jeszcze na ogrodzie...hihi...
ben-ka 28.08.2013 11:31
a co z tą dynią?
Magdalena80 22.11.2011 21:11
fajna sprawa z takim pasztetem- super
Justa32 29.09.2011 08:45
mniam
kuklik 24.11.2010 10:29
też taki robię jest pyszny
Grażyna13 04.11.2010 19:52
Wkradł się jakiś błąd, oczywiście główny składnik, to mieso z rosołu !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak