Sposób przygotowania

Serek i szynkę pokroić na małe kawałeczki a rzodkiewkę w grube plastry. Spinać wszystkie składniki razem wykałaczką. Dekorować koperkiem i majonezem. Podawać np. nabite na połówkę jabłka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetne te koreczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Smaczne i efektowne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wygladaja b apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pomysłowe i tyle ....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    camembert uwielbiam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !