Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sezon na korki dla tradycjonalistów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser camembert 1 szt
szynka gotowana 4 plasterki
majonez 1 łyżka
koperek świeży 3 gałązki
rzodkiewka 6 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Sezon na korki dla tradycjonalistów

Serek i szynkę pokroić na małe kawałeczki a rzodkiewkę w grube plastry. Spinać wszystkie składniki razem wykałaczką. Dekorować koperkiem i majonezem. Podawać np. nabite na połówkę jabłka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 25.10.2013 15:06
smaczna przekąska
AURELKA 15.10.2012 18:35
fajne
ziutula
ziutula 05.07.2012 20:46
camembert uwielbiam...
Magdalena80 09.10.2011 19:55
pomysłowe i tyle ....
kate.500 01.10.2011 13:12
wygladaja b apetycznie
Islanzadi 12.11.2010 00:11
Smaczne i efektowne :)
Emilia22 04.11.2010 13:56
świetne te koreczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak