Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka filetujemy na 4 porcje.
Dodajmy przyprawy - sól, pieprz, chili, paprykę.
Smażymy na patelni na oliwie z oliwek.
Grzyby również smażymy na patelni.
Na usmażone porcje nakładamy grzyby i potarty ser.
Wkładamy do piekarnika na ok. 180 stopni

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi wybornie smakować :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    js28

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    Coś dla mojego męża hehe
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    Coś dla mojego męża hehe
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Wychodzi jak zapiekanka pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !