Składniki:
wywar z wędzonki | 2 l |
żur | 1/2 l |
sól | |
czosnek | 3 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
kiełbasa | |
śmietana | 4 łyżki |
jajko | |
grzyby suszone | ½ garść |
wywar z wędzonki | 2 l |
żur | 1/2 l |
sól | |
czosnek | 3 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
kiełbasa | |
śmietana | 4 łyżki |
jajko | |
grzyby suszone | ½ garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: