Sposób przygotowania

fasolkę umyć pokroić na pół rozgrzewamy masło wkładamy mięso i cebule pokrojona Smażyć tak długo az mięso puści sok i odparuje dodajemy pomidory bez skórki i dusimy dodajemy fasolkę solimy wlewamy 2 szklanki wody dusimy około pół godziny do zmięknięcia mięsa i gotowe

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Proste ,szybkie ,pomysłowe.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    bardzo mi się podoba ten przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    slawekslawek

    pysznie brzmi
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    zrobiłam i jest pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !